MILD ROAST

DARK ROAST

MEDIUM ROAST

MEDIUM ROAST KOFFIE

Blend: Guatemala SHB, Brasil, Java Arabica, Honduras, Ethiopië Djimma, Uganda, Sumatra Gayo

Een mooi uitgebalanceerde melange, perfect voor een wat sterkere zwarte koffie, café crème en espresso americano. Deze blend is ook een goede basis voor een espresso of melkkoffies als milde cappuccino’s en zachte caffè lattes. De juiste blend voor de black rebel die wil variëren.

Onze medium roast in het kort

  • Bonen: Guatemala SHB, Brasil, Java Arabica, Honduras, Ethiopië Djimma, Uganda, Sumatra Gayo
  • Inhoud van de verpakking: 500 gram
  • Geschikt voor: wat sterkere zwarte koffie en milde ‘melkkoffies’, zoals als bijvoorbeeld cappuccino
  • Dosering: 7 – 8,5 gram per kopje

VERSE KOFFIEBONEN: DE BLACK REBEL MEDIUM ROAST

Onze niet te donker gebrande medium roast maken we van koffiebonen uit landen die bekend staan om hun heerlijke koffiebonen.

BURN BABY BURN

Black Rebel bereidt de verse koffiebonen op een ambachtelijke manier, namelijk door ze te roosteren. Dit is een vertraagde vorm van branden. Door dit proces krijgen de smaken die in de bonen zitten meer tijd om vrij te komen.

Onze medium roast wordt iets langer gebrand dan onze mild roast. Hierdoor zijn deze bonen wat donkerder dan die in de mild roast en hebben ze een mooie middelbruine kleur. Bij deze branding kun je de meeste smaakkarakters in de koffiebonen ontdekken en proeven. Medium roast is de perfecte balans tussen aciditeit en body.

WAT GA JE PROEVEN?

Een smaakvolle café crème melange met een zachte smaak, afkomstig van de afzonderlijke componenten. Onze medium roast-melange is samengesteld uit de allerbeste Arabica-koffiesoorten, zoals bijvoorbeeld Ethiopië Djimma.

GOED OM TE WETEN

Je komt medium roasts ook wel tegen onder namen als American Roast, City Roast, Full City Roast, Breakfast Roast of Regular. Handig; zo weet je altijd en overal wat je moet bestellen wanneer je op zoek bent naar een medium roast!

Kijk ook eens bij onze andere
koffie soorten:

star-img
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0