Mild ROAST

Medium ROAST

Dark Roast

DARK ROAST KOFFIE

Blend: Guatemala SHB, Brasil, Java Robusta, Honduras, Ethiopië Djimma, Uganda, Sumatra Gayo

Geen heilige boontjes: onze verse dark roast koffie. Lekker krachtig, veel diepgang en karakter, een rijke smaak en een vol aroma. De beste bonen voor een karaktervol kopje espresso, een sterke lungo of een heerlijke latte macchiato.

Onze dark roast in het kort

  • Bonen: Guatemala SHB, Brasil, Java Robusta, Honduras, Ethiopië Djimma, Uganda, Sumatra Gayo
  • Inhoud van de verpakking: 500 gram
  • Geschikt voor: espresso’s, sterke lungo’s en melkkoffies als cappuccino’s of lattes
  • Dosering: 7 – 8,5 gram per kopje

VERSE KOFFIEBONEN: DE BLACK REBEL DARK ROAST

Onze donkerste bonen vind je in de Black Rebel Dark Roast-melange. Ze hebben een donkerbruine kleur en je ziet soms wat olie op de bonen. Een prachtig gezicht. Voor speciale kopjes espresso of koffie met een zeer uitgesproken en krachtige smaak.

BURN BABY BURN

Je zet een krachtige bak koffie met onze diep en donker gebrande dark roast-koffiebonen. Geniet van de intense smaak en de extra pit dankzij de toevoeging van wat Robustabonen.

Black Rebel bereidt de verse dark roast-koffiebonen door deze langzaam te branden, ofwel roosteren. Door dit proces komen de smaken die in de bonen zitten vrij. Naarmate het roosteren van de bonen langer duurt, proef je steeds meer eigenschappen van de branding in de koffie.

Black Rebel Dark Roast is een melange met een uitgesproken branding, veel body, een pittig aroma en een diepe, prikkelende smaak.

WAT GA JE PROEVEN?

Onze dark roast kenmerkt zich als een krachtige koffie. De stevige smaak wordt bereikt door een uitgebalanceerde samenstelling van voornamelijk Arabica-koffiesoorten waaraan een klein percentage Robusta is toegevoegd voor de power!

GOED OM TE WETEN

Dark roast koffie is vanwege de volle body en rijke smaak bijzonder geschikt om espresso mee te maken, maar ook voor cappuccino en andere melkkoffies. Je komt de dark roast op menukaarten ook wel tegen als Extra Dark Roast, Italian Roast, French Roast en soms ook als Spanish Roast.

Kijk ook eens bij onze andere
koffie soorten:

star-img
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0